Munkatársaink


 

 

Kovács Zsuzsanna

A CSAT Egyesület vezetőjeként, projektvezetőként és tanácsadó-trénerként fontos számomra a hiteles és magas színvonalú szakmai munka.

Kreativitásunk és rugalmasságunk  biztosítja ügyfeleink és partnereink elégedettségét.  Munkám  során  az együttműködés gördülékenységét  és hatékonyságát biztosítom a civil, az állami és az üzleti szféra között. Szakmai koncepciók kialakításával,  képzési-foglalkoztatási  projektek megálmodásával  és operatív megvalósításával a foglalkozatathatóság  jelentős  javításához szeretnék hozzájárulni régiós és országos szinten.

     

 

 

Dr. Ábrahám Katalin

Végzettségem szerint szociálpolitikus vagyok és jogász, illetve 2014-ben szereztem Ph.D. fokozatot a társadalomtudományok területén. Az egyetemi oktatási tevékenységem mellett részt veszek kutatási programokban, elsősorban a felnőttképzés és foglalkoztatáspolitika területén. Tapasztalattal rendelkezem képzési, kutatási és egyéb, szociális témájú projektek tervezésében, koordinálásában és adminisztrációjában, valamint pályázatírásban és megvalósításban.

     

 

Almási Mariann
 

 

Almási Mariann

Éppúgy, ahogy az almák is sokfélék színre, alakra, zamatra, hasonlóképpen látom az embereket is. A célokat szintén, legyen az szakmai, karriercél, vagy magánéleti.

Az almafa almát terem, de ez egy szép ívű folyamat, amíg a magból, vagy akár a tavaszi rügyből gyümölcs lesz. És van, hogy a hernyók is sokan vannak.

A vezető ebben a hasonlatban pedig a gyümölcsös gazdája, akinek sok és sokféle fája van, akik részben maguktól növekednek, de az irányt, a hasznot hozó ágat kell kiválasztani és táplálni, hogy a kert meghozza a maga hasznát.  Ehhez pedig a jó felkészültség, a naprakészség mellett kell egy jó alap, hogy a terheket hordozni tudja, s amíg sikerre viszi a kertet, ne elhasználódjon, hanem valódi elégedettséget élhessen meg. Örülhessen a maga és kertje eredményességének.

Én az Almákért és a Gazdákért dolgozom. Folyamatosan fejlesztem magam és tudásomat, hogy az új módszereket megismerve, új kombinációkat, eszközöket fejlesztve a legmegfelelőbbet tudjam ügyfeleim számára nyújtani. Mindezt sok gyakorlati tapasztalattal dolgozom át magamon is, csakis így lehet hiteles az, amit teszek.

’Évgyűrűk’-ben mérve, a főirányokat kiemelve:

-1998-tól egyéni humán tanácsadás-életvezetés, önfejlesztés, pályairányok, asszertív önérvényesítés

-2003-tól intenzív tréneri munka-kommunikáció, konfliktuskezelés, munkaerő-piaci hatékonyság, motiváció

-2006-tól vezetői tapasztalatok- projektvezetés, szakmai vezetés, szervezeti működés

-2013-tól coaching- női vezetők, magánemberek

Hiszem, hogy minden befektetésnek, megvan a maga haszna, de amikor magunkba, az emberbe ’vet’-ünk az mindig javítja, megsokszorozza a termést.

Remélem, hogy személyesen is találkozunk, és növekszünk valamiben.
     

 


 

 

Bende Andrea

A CSAT Egyesület munkáját a Szociogramm Nonprofit Kft tagjaként erősítem, mint call center operátor. Meglévő és leendő ügyfeleink az Én kedves, segítőkész hangommal találkozhatnak. Munkám során a lehető legjobb, legpontosabb tájékoztatást nyújtom. Ha velem beszél, kérdései válaszokra, észrevételei megértésre találnak.

     

 

 

Budaházi Andrea

Budaházi Andrea vagyok, karrier tanácsadó és tréner. Az álláskeresés praktikáiba avatom be az e-KARRIER Szolgáltató Központba beérkező ügyfeleket. A szakmai tanácsadás mellett különböző „színes” tréningeket és klubot szervezek, illetve tartok tudásbővítés céljából. Arra ösztönzök minden hozzám forduló álláskeresőt, hogy merjen lépni az elhelyezkedése érdekében. „Vége a sablonos önéletrajz korának, légy te is egyedi!” Az irodánkban működő eMagyarország pontunkon eTanácsadóként is foglalatoskodom, ezzel elősegítem az érdeklődők információs társadalomba való integrálódását. 

     

 

 

Czifra Tibor

Szakmámat tekintve számvitel mester szakos közgazdász vagyok, számviteli pénzügyi és marketing területen szereztem szélesebb tapasztalatokat. Szak- és felnőttképzés területén vállalkozásfinanszírozási, ügyviteli, és munkaszervezési ismeretek oktatásában szereztem jártasságot. 

A CSAT Egyesületnél mint pénzügyi vezető dolgozom az e-KARRIER programban. Pénzügyi vezetőként fontos számomra az egyesület hatékony és gazdaságilag fenntartható működésének elősegítése.

     

 

 

Csajkosné Horváth Anna

A Szociogramm Nonprofit Kft. szolgáltatás szervezője és asszisztense vagyok.

Az e-KARRIER csapattal együttműködve részt veszek ügyfelek bevonásában, tájékoztatásában, ügyintézésében. Feladataim közé tartozik, hogy tájékoztató anyagokat készítek az érintett célcsoportoknak és gondoskodok arról, hogy azt meg is kapják. Titkárnői, adminisztrációs feladatok ellátását, iktatását végzem, koordinációs és szervezési tevékenységek tartoznak munkakörömbe, e mellett a honlapot és a cég facebook oldalát szerkesztem. Érdeklődési köröm szélesítése miatt, a szakmai fejlődés megalapozásaként folyamatosan képzési lehetőségeket keresek.

     

 

 

Dankóné Jámbor Tunde

Az e-KARRIER Csapattal együttműködve Call Center operátorként dolgozom. A munkáltatók és munkavállalók megkeresése a feladatom, ezzel segítve hogy minél hatékonyabban és gyorsabban egymásra találjanak. Munkám során különböző mentalitású emberekkel találkozom, és magabiztosan közvetítem feléjük, hogy fordulópont lesz az életükben, ha velünk felveszik a kapcsolatot/találkoznak. 
     

 

 

Eszik Édua

AZ e-KARRIER Szolgálta szakmai vezetőjeként a rendszerátlátó képességem és a kreativitásomat állítom csatarendbe a minőségi szolgáltatás megvalósításának érdekében. A többéves munkaerő-piaci működés  megfigyeléséből származó tapasztalataimat adom át a kollégáknak, illetve fejlesztjük a szolgáltatásainkat. Az egyik fő üzenetem az ügyfélmunkába: a törődés elv. Hiszem és vallom, hogy az emberi értékek élhetőbbé teszi a mindennapjainak, sikerre viszi a vállalásokat.

     

 

 

Ferenczi Gábor

Ferenczi Gábor vagyok, szociális munkás, szociálpolitikus, a CSAT Egyesületnél pszicho-szociális tanácsadóként dolgozom, mely az álláskeresők különböző szakmai eszközökkel, módszerekkel ( önéletrajz fejlesztés, motivációs levél megírása, álláskereső tréning, munkakörhöz szükséges képességek feltárása, megfelelő állás felderítése, stb. ) történő támogatását, munkaerő-piaci esélyeinek növelését jelenti.

Emellett a hozzám fordulóknak igény szerint segítséget nyújtok életvezetési, képzési és munkatanácsadással, szociális ellátásokat érintő kérdésekben, a munkavállalókat a munka világában érő diszkriminációkkal, hátrányokkal kapcsolatban.

     

 

 

Györfi Péter

Az Egyesület csapatát design és marketing területen erősítem. Bár mindig is érdekelt, konkrétan 2012 óta foglalkozom  designnal. Előtte rendezvényszervezésben és ügyfélkapcsolatokban dolgoztam. 

A design mellett elsődleges hobbim a marketing, így biztos lehetsz benne, hogy a számodra készített anyagaink az üzleti érdekeidnek lehető legmegfelelőbben lesznek optimalizálva. 
Szeretem kihasználni a social media nyújtotta lehetőségeket, és közös munkánk során bizonyosan téged is erre buzdítalak majd.

     

 

 

Kecskés Csaba

Velem elsőként valószínűleg egy-egy remélem hasznos és érdekes cikk szerzőjeként találkozhat az e-KARRIER Központ szolgáltatásai iránt érdeklődő álláskereső. Megragadnám a lehetőséget: örömmel veszem a kérdéseket, szívesen válaszolok a felvetésekre, mert egy-egy témához kapcsolódó nagy közös gondolkodás jó hatással van a résztvevők munkaerő-piaci világlátására!
Ugyanakkor a munkáltatói oldal képviselői kapcsolattatóként ismerhetnek majd meg. Ebbéli szerepkörömben az én feladatom lesz majd, hogy minél alaposabban megismerjem az Ön igényeit, szükségleteit, elvárásait, s ezeket pontosan és hatékonyan továbbítsam a központunkba. A további feladatokhoz kapcsolódóan: jelöltek közvetítése, kapcsolattartás és az utógondozás során szintén velem fog együttműködni. Reményeim szerint ez a folyamat kölcsönösen hasznos és örömteli folyamat lesz.

     

 

 

Kiss Mária

Munkám során felmérem a munkáltatók igényeit, melynek megfelelően képzett tanácsadóink együttműködésével szakmailag megfelelő munkaerőt közvetítjük. Mobilitásommal biztosítom a kapcsolattartást, személyesen és telefonon egyaránt.

     

 

 

Korcsog Szabina

Korcsog Szabina vagyok, tanácsadó és tréner. A hozzám forduló álláskeresők olyan egyéni tanácsadásban vehetnek részt, amelyben személyre szabott javaslatokat kaphatnak a folyamat során. Szociális munkásként hangsúlyt fektetek a tanácsadás emberi oldalára. Nálam a segítés együtt jár az elfogadással és a támogatással. eTanácsadóként „hidat” képezek a digitális tudás és azon ügyfelek között, akik szeretnék alkalmazni az informatikai, digitális vívmányokat. 

     

 

 

Kovács Krisztina

Képzési koordinátorként és trénerként dolgozok, valamint pályázatok írásában és megvalósításában is szerepet vállalok. Mindemellett, mint minden szervezetnél elengedhetetlen az operatív tevékenység. Én ezért a háttérmunkáért is felelős vagyok a CSAT Egyesületnél. A szolgáltatásaink során keletkezett dokumentumokat mindig a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően készítem elő. Kommunikációs hídként a végrehajtó- és a stratégiai szint között, a belső információáramlás egyik elősegítője vagyok.

     

 

 

Krnács Andrea

Az e-KARRIER Szolgáltató Központ tanácsadó és képzési kapcsolattartó oldalát erősítem rugalmasságommal és széles látókörömmel. Ügyfeleimnek sokoldalú látásmódot és perspektívát közvetítek. Meggyőződésem, hogy személyre szabott cselekvési tervvel és kitartással mindenki megvalósíthatja számításait. Célom, hogy közös munkával és együttműködéssel win-win szituációt érjünk el.

     

 

 

Némethné Török Orsolya

Némethné Török Orsolya vagyok. Tudom, hogy munkavállalóként nem könnyű helytállni a munkaerőpiacon, de tanácsadóként célom, hogy minden segítséget megadjak ahhoz, hogy könnyedén vedd az akadályokat. Gyere, segítek! 

     

 

 

Papp Zoltán

Papp Zoltán vagyok az e-KARRIER központ egyik tanácsadója.
Az iroda projektjein keresztül megismertem a munkaerőpaci szolgáltatások rejtelmeit. Több évig foglalkoztam nyári táborok keretein belül gyermekekkel, de jelen munkám is sok új kihívást adott számomra, melyeket fejlődésem szempontjából örömmel vettem és sikerrel oldottam meg. Tanácsadói munkám alapelve, hogy a szervezet hatékonysága az emberek személyes fejlődésén alapszik, amely folyamatos segítésükkel, fejlesztésükkel érhető el.

Mottóm: "Ne azt hangsúlyozd, mi az, ami nem megy, hanem azt, ami igen."

     

 

 

Pozdoza Zsuzsa

A debreceni e-KARRIER iroda tanácsadójaként ügyfeleimet a hatékony és tudatos álláskeresésre készítem fel. Mit jelent ez pontosan? Egyéni, személyre szabott konzultációkon közösen elkészítjük vagy tökéletesítjük az önéletrajzot és a motivációs levelet, áttekintjük az álláskeresési módszereket, kérdőíveket töltünk ki és próbainterjún tét és stresszmentes helyzetben gyakoroljuk az állásinterjú szituációját. Hiszem, hogy a tanácsadásokon való aktív részvétel magabiztosságot, határozottságot, felkészültséget eredményez.

Célomnak tekintem, hogy ügyfeleim a tanácsadások során új szemszögből is rálássanak munkaerő-piaci helyzetükre, felismerjék a bennük rejlő lehetőségeket, képességeket. Sikert pedig az jelent, ha ügyfeleim - közös munkánk, együttműködésünk eredményeként – ideális jelöltté válnak a leendő munkáltatóik számára.

     

 

 

Somogyi Beáta

Képzési koordinátorként  feladatom a képzésben, tréningeken résztvevők felkutatása és bevonása,  az egyéni és csoportos fejlesztések és foglalkozások megtervezése és lebonyolítása.
Továbbá a rendszeres kapcsolattartás a célcsoporttal, és más felnőttképző intézményekkel. A keletkező dokumentumok, információk folyamatos rendszerezése, a Felnőttképzési törvénynek megfelelő teljeskörű adminisztráció ellátása.

     

 

 

Szentesi Péterné

Az ügyfeleinkkel megfelelő időben felveszem a kapcsolatot, egyeztetem a pénzügyekkel kapcsolatos teendőket.

Precíz, pontos munkával igyekszem a munkáltatómat képviselni.

     

 

 

Szilágyiné Papp Anikó

A Szociogramm Nonprofit Kft munkatársaként a Csat Egyesület munkáját szolgáltatás szervezőként segítem. Az álláskeresőknek nyújtott szolgáltatások előkészítését végzem

     

 

 

Tóth Anita

Szociális munkásként végeztem a Debreceni Egyetemen. 2013 óta dolgozok CSAT Egyesületnél, mint tanácsadó, tréner és szakmai asszisztens. Több külső szolgáltatás megvalósításában is rész veszek, ahol pályaorientációs tanácsadásokat, álláskeresési technikák tréningeket tartok.

     

 

 

Tóth Antal Csaba

Az eKarrier Call Center vezetőjeként – szorosan együttműködve a CSAT Egyesület vezetőségével - arra törekszem, hogy a lehető legtöbb álláskeresővel megismertessük szervezetünk tevékenységét, illetve fejlesztő programjainkat, és ezeken keresztül segítsük ügyfeleink sikeres elhelyezkedését amellett, hogy minél több munkáltatóval felvéve a kapcsolatot újabb és újabb területen biztosítsunk lehetőséget számukra.

     

 

 

Tóth Judit

Minden szervezetnél elengedhetetlen az operatív tevékenység. Én ezért a „háttérmunkáért” vagyok felelős.

Kommunikációs hídként a végrehajtó- és a stratégiai szint között, a belső információáramlás egyik elősegítője vagyok. Pályázatokhoz, szolgáltatásainkhoz kapcsolódó dokumentumokat készítem elő.

     

 

 

Váradiné Varga Nóra

Végzettségemet tekintve művelődésszervező és egészségügyi szociális munkás vagyok. Komoly elkötelezettséggel tevékenykedem a CSAT Egyesületnél mentori és tanácsadói munkakörökben. Hiszek a mindenkivel és mindekire alkalmazható hatékony kommunikáció erejében, továbbá bízom benne, hogy munkámmal erősíteni tudom embertársaim munkaerőpiacba, önbizalmába és életbe vetett hitét.

     

 

 

Verebélyi Henrietta

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem szociális és felnőttképzési területen. (Szociálpedagógus, felnőttoktatási szakértő, álláskereső klub-vezető) 

Tanácsadóként célom a hozzám forduló álláskeresők, valamint foglalkoztatottak munkaerő-piaci helyzetének javítása és munkavállalásuk elősegítése. 

Nap mint nap találkozom olyan emberekkel, akik állást keresnek, de nincsenek tisztában azzal, hogy hogyan induljanak el az álláskeresésben. Nem ismerik az aktuális munkaerő-piaci trendeket, lehetőségeket, a munkáltatók elvárásait. Személyre szabott tanácsadás során felmérem az álláskereső kompetenciáit, mely után a következő lépés a célállás meghatározása. Munkám fontos része az információ nyújtás, a mielőbbi elhelyezkedés érdekében.VISSZAHírek

A magyar kultúra napja!

Ünnepi műsor.
2018.01.22

Vadon Berettyón fotópályázat


2017.12.05

Kedves Fiatal Fotós Barátaink!


2017.12.05

Érzelmi intelligencia fejlesztéssel az agresszió ellen


2017.09.06

Ajándékozz Programot Tetétlenen

A meghirdetett program-elemben tetétleni általános iskolai alsós osztály közösségek közösen ötleteltek, fogalmazták meg a célkitűzésüket, majd tanári segítséggel állították össze a saját pályázatukat. Élményszerzés és közösségépítés az általuk összeállított programok megvalósulása által. A legfontosabb az volt, hogy a csoportok egy folyamat során maguk fogalmazzák meg igényeiket, készítsenek belőle tervet és -segítséggel- ?pályázatot? Kezdetben sokféle igény fogalmazódott meg, melyeket tematikus csoportokban beszéltek meg a gyerekek, s próbálták a többieket meggyőzni a saját ötletük előnyeiről. Végül egy-egy terv maradt. 4 osztályközösség 4 kirándulás és rengeteg élmény, tapasztalat.
2017.07.23.

Föld napja rajzverseny.

A verseny tematikája: A Föld Napja nemzetközi témakörhöz kötődő ismeretek felelevenítése, a Föld, az élő környezet, a biodiverzitás megóvásának tudatosítása. A gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan elv helyi és egyéni szintű adaptációja a tetétleni fiatalok által Az elkészült plakátok szépek, színesen, figyelemfelhívóak lettek, melyek szervesen kapcsolódtak a nap témájához.
2017.07.23.

Ajándékozz Figyelmet!

Önkéntes közösségi nap Tetétlenen az óvodások életörömének fokozása céljából! :) A település nagyon lelkes, dolgos, aktív elszánt közössége jött el a felhívásunkra, hogy újjávarázsoljuk az óvoda kerti játékait. Nagyon jó hangulatban, nagy beszélgetések, nevetések közepette tisztultak és fiatalodtak meg az óvoda fa és fém játékai. Mi köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek az eseménynek.
2017.07.23.

Környezettudatosság időseknek

Remek hangulatú programot tartottunk szépkorúaknak, friss aktuális témakörökben: A városi nyugdíjas életmód és a környezettudatosság összekapcsolása Energia és erőforrás takarékossági jó gyakorlatok átvétele ismertetése Tudatos hulladékgazdálkodás városi körülmények között: takarékosság, újrahasznosítás Az urbánus környezet ökoszisztémája: a város és a madarak Először egy környezet-tudatossági tesztet töltöttek ki a résztvevők, majd Kecskés Csaba előadást tartott a városi környezettudatosságról, a nyugdíjas életmódról és a lokális-globális összefüggésektől. Kiderült, hogy Rendszeresen használnak energiatakarékos berendezéseket, vásárlásaikkor fontos szempont az energiahatékonyság. Korlátot csak a nagyobb beruházásoknál tapasztalható jelentős árkülönbség jelent. Fogyasztásaiknál tudatosan kerülik a pazarlást Az élelmiszer vásárlási szokásoknál az ár-érték szempont az elsődleges, és a közlekedés során szintén a környezetkímélő tömegközlekedést részesítik előnyben. A szelektív hulladékgyűjtést ismerik, ám kevéssé része a mindennapi gyakorlatuknak. Az otthoni újrahasznosítási lehetőségeik inkább a szabadidős kézműves elfoglaltság körébe tartoznak. Remekül rácáfoltak arra a sztereotípiára, hogy a nyugdíjasokat nem érdekli a környezet-tudatosság! Ezután környezetismereti totót töltöttek ki a nyugdíjasok és Dr. Zeke Tamás előadást tartott a városi biotópról, az élhető környezetről, és a városba beköltözött madarak szerepeiről. A résztvevő hölgyek és úr(!) a városi környezetben keveslik a zöld közösségi területeket, s kevéssé ismerik a városba betelepült állatokat. Ugyanakkor sok örömteli felismerés is volt az előadás alatt.
2017.07.23.

Bihari Értékek- Város napja rendezvény

Berettyóújfalu főterén a Szent István téren. Az önkormányzattal kialakult jó kapcsolat és együttműködés jegyében egy előre felállított pavilont kaptunk, így az előkészítés gyorsan megtörtént. A délután során sok, fiatallal, illetve kisgyerekes családdal nyílt módunk találkozni. A szülők körében továbbra is népszerűek voltak a környezeti és helytörténeti tesztek, melyek sokak számára hordoztak meglepő, új információkat. A gyerekek körében továbbra is mozgásos játékok, illetve a rajzos feladatok voltak népszerűek. Örömteli esemény volt a Vadon Berettyón fotópályázatunk tavaszi fordulójának eredményhirdetése, a megjelent versenyzők számára az oklevelek, a jutalmak és a kinyomtatott pályamunkáik átadása.
2017.07.23.

Településbiztonsági esemény

Berettyóújfalun a vészhelyzetek megelőzéséről, kockázatkezelésről, kárenyhítésről, személy és vagyonvédelemről szóló rendezvényt tartottunk. Voltak itt mentési bemutatók: Közlekedési baleset során a helyes állampolgári viselkedés ismertetése Szakszerű rendőrségi, mentős beavatkozás Tűzoltási bemutató. A közönség nagyon érdeklődő volt a bemutatókkal kapcsolatban Az irányított beszélgetések, interjúk során viszonylag kevéssé bizonyultak aktívnak, de a hozzászólásokból kiderült, hogy a vagyon ellen elkövetett bűncselekmények és azok elkerülésének legális módjai kifejezetten az érdeklődés középpontjában van
2017.07.23.Válasszon témát
  Álláskeresőknek

Álláskereséshez nélkülözhetetlen infomációk
  Call Center

Sikerorientált megoldás, sikerorientált vállalkozások számára
  Önkéntes pont

Önkéntességgel és annak előnyeivel kapcsolatos információk
  Munkáltatóknak

Ha fontos Önnek az üzleti sikere, kezdje itt a napját.
  Nóra Pont

Tanácsok és segítség nőktől, nőknek, nőkért az álláskeresésben.
  Karrier Pontok

Álláskeresőknek kötelező
  eMagyarország Pont

Összefogás a digitális írástudásért. Együtt Javíthatunk családunk ismerőseink életminőségén.


Partnereink,
akikkel együtt dolgozunk:Egyesület

A CSAT Egyesület szakmai közössége azt a célt tűzte ki, hogy a munkaerőpiaci tekintetben hátrányos helyzetű rétegek tagjainak, illetve a velük foglakozó szervezeteknek az esélyeit növelje humán szolgáltatásaival. Elsődleges működési területünk az Észak-alföldi Régió, ügyfeleinket Debrecenből és vonzáskörzetéből egyaránt fogadjuk.

Kapcsolatépítő, érdekkérvényesítő munkánk a foglalkoztatási célú civil szervezetekre terjed ki. Munkánkban fontosnak tartjuk az egyénközpontúság alkalmazását, szemléletünket fejlődésorientáltság jellemzi.


Információ

Impresszum